Project gestrand?

In het geval dat u door welke reden dan ook overweegt om met uw restauratie-project te stoppen, denk ik graag met u mee. Wellicht is met wat hulp en advies de energie weer gevonden om uw klassieke BMW toch af te bouwen.

Mocht u inderdaad uw project in welke fase ook willen verkopen, heb ik daar vrijwel altijd interesse in. Ook de vaak aanwezige onderdelen neem ik graag van u over. Door mijn uitgebreide ervaring en kennis kan ik u de beste prijs bieden. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op een correcte en vlotte afhandeling.

Het is ook mogelijk om uw project in te ruilen op een van de kant-en-klare BMW’s die ik regelmatig aanbied.

Onderdelen te koop?

Heeft u na uw restauratie onderdelen over? Heeft u nog ergens ongebruikte onderdelen liggen? Deze neem ik graag van u over.

Klassieke BMW te koop?

Indien u uw klassieke BMW wil verkopen, heb ik daar vrijwel altijd interesse in. Met mijn grote netwerk heb ik klanten voor BMW’s in de meest uiteenlopende kwaliteit, van “Loop-of-sloop” tot showroomstaat.

Marktplaats

Veel bijzondere onderdelen, gereedschappen, literatuur plaats ik op Marktplaats. Klik op de link hieronder om al mijn advertenties te bekijken:

MARKTPLAATS